Policijskoj upravi Prijedor dana 22.09.2020. godine, oko 19.10 časova, prijavljeno je da je u mjestu Donje Vodičevo, opština Novi Grad, na lokalnom putu, pronađeno beživotno tijelo starijeg muškarca i moped marke „Tomos“.

Izvršenim uviđajem na licu mjesta, kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, utvrđeno je da se radi o licu N.V. iz Novog Grada i da je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo nepoznato vozilo i vozač, koji se udaljio sa lica mjesta.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su pronašli vozilo i vozača za koje postoje osnovi sumnje da je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi. Vozilo marke „Pasat“ privremeno je oduzeto, a lice M.V. iz Novog Grada lišeno je slobode.

Po nalogu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, u toku je obdukcija tijela N.V., a policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti saobraćajne nezgode i smrti lica, te utvrđivanja elemenata krivičnog djela i krivične odgovornosti.

PU Prijedor
Foto – ilustracija