turnir 12januar (2)Susretima u tri kategorije, nastavljeno je ovogodišnje izdanje turnira u malom fudbalu „Prijedor 2015“ koji organizuje Javna ustanova Sportska dvorana „Mladost“ Prijedor.

Prava golijada viđena je u susretu predpionira Rudproma 1 i Rudproma 2 a bolji su bili ovi prvi sa 8:2.

Kod kadeta Rudprom je savladao Stomil sa 3:0 uz 2 gola Alekse Krnete i 1 gol Davida Kuridže.

Nakon toga uslijedili su mečevi kod juniora a susret između ekipa Total Tejić TV i Trkulja Tours sigurno zaslužuje epitet najboljeg u dosadašnjem toku turnira.

Na ovom meču vidjeli smo sve ono što krasi mali fudbal, taktičko nadmudrivanje, solo akcije, driblinge, sjajne odbrane i naravno golove.

Poveli su nominalni gosti, ekipa Trkulja Tours za koju nastupaju većinom juniori i kadeti „Rudar-Prijedora“, nakon sjajne solo akcije Predraga Lajića, da bi prednost udvostručio David Kuridža odličnim pogotkom.

turnir 12januar (1)Ekipa Total Tejić TV za koju igraju igrači iz podmlatka „Slobode“ Novi Grad smanjila je preko Aleksandra Vojinovića, inače prvotimca pomenutog kluba.

Gosti povećavaju svoju prednost na 1:3 da bi par minuta prije kraja, nakon velikih grešaka u polju odbrane dozvolili Vojinoviću da kompletira het-trik i izjednači rezultat.

Međutim, Amar Mahmutović se iskupljuje za pogrešku kod primljenog gola i sigurno realizuje kazneni udarac sa 9 metara (koji se izvodi nakon šestog prekršaja jedne ekipe tokom poluvremena).

U preostalom vremenu „domaćini“ su pokušali uvođenjem šestog igrača umjesto golmana stići do izjednačenja ili iznuditi prekršaj „gostiju“ koji bi značio i kazneni udarac, ali u tome nisu uspjeli pa je ekipa Trkulja Tours slavila vrijednu pobjedu.

U preostala dva susreta ekipe FSA Prijedor i Rudprom 2 su stigle do rutinskih pobjeda protiv svojih rivala u okviru mečeva grupe B kod juniora.

Rezultati ponedjeljak:

Predpioniri
Rudprom Urije 1-Rudprom Urije 2 8:2

Kadeti
Rudprom-Stomil 3:0

Juniori
Tejić Total TV-Trkulja tours 3:4
FSA Prijedor-Restoran Ćorda 3:0
Rudprom 2-Rudprom 3 7:1

Parovi srijeda:

Pjetlići
Rudprom-Cafe Hot Spot
Torzokom-OFK Brdo
Rudprom Urije-Sloga

Juniori
Bife N&N-Total Tejić TV
Bio Mio-Rudprom 1

Kadeti
Camel-Pekara Clas

turnir 12januar (3) turnir 12januar (4) turnir 12januar (5)