Policijskoj upravi Prijedor, 05.12.2019. godine, oko 22,05 časova, prijavljeno je da je u mjestu Ljubija, grad Prijedor u porodičnoj kući privatnog vlasništva, došlo do fizičkog sukoba između više lica, kom prilikom su dva lica zadobila teške tjelesne povrede.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske uprave Prijedor.

Uviđajem je konstatovano da je lice inicijala A.H. iz Prijedora, nakon verbalnog sukoba upotrebom noža nanijelo teške tjelesne povrede u vidu ubodne rane licu inicijala O.Š. iz Prijedora. Nakon toga maloljetno lice koje je prisustvovalo navedenom sukobu je takođe upotrebom noža nanijelo teške tjelesne povrede licu A.H.

Povrijeđena lica prevezena su u Opštu bolnicu Prijedor gdje su zadržana na daljem liječenju.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na dokumentovanju i kompletiranju krivičnog djela „Ubistvo“ u pokušaju, dok se prema maloljetnom licu postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku.

PU Prijedor
Foto – ilustracija