Nakon finalnog takmičenja u brzom ispijanju piva koje je održano u subotu, 9. decembra u pubu Mac Tire u Banjaluci, titulom najbržeg pivopije u RS, BiH okitio se Mlađan Stakić iz Modriče.

„Nektar šampion“ za 2017. godinu ostvario je fantastičan rezultat od 5,315 sekundi i osvojio vrijednu novčanu nagradu u iznosu od 3.000 KM.

Drugo mjesto i nagradu od 2.000 KM osvojio je Nemanja Stanišić iz Kozluka koji je bocu Nektara popio za 5,428 sekundi, dok je Dragan Bulić (6,528) iz Prijedora osvojio treće mjesto i nagradu u iznosu od 1.000 KM.

„Banjalučka pivara već tradicionalno organizuje takmičenje u brzom ispijanju piva, a ove godine sa posebnim zadovoljstvom naglašavamo činjenicu da smo tokom protekla dva mjeseca zabilježili rekordan broj od čak 1.600 takmičara. Zahvaljujemo se svim takmičarima jer su svojim učešćem doprinijeli da se šampionski duh i odlična zabava prenesu širom RS, BiH. Posebne čestitke upućujemo našem šampionu, kao i svim finalistima“, izjavila je PR manager ove kompanije Milka Stanivuković.