Danas u 11:30 sati u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka dovezena je pacijentkinja B.S. (1943).

Pacijentkinja je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, saopštio je Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Prema riječima zamjenika načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje dr Dragana Miloševića i glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji danas dr Zorana Aničića, pacijentkinja B.S. (1943) primljena je sa prostrelnom ranom grudnog koša.

U toku je hiruško zbrinjavanje pacijentkinje. Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene i krajnje neizvjesne.

Podsjećamo, u banjalučkom naselju Borik danas je došlo do pucnjave u kojoj je Branko Stambolić (1938) iz Prijedora, pokušao ubiti bivšu suprugu Bosiljku Stambolić, nakon čega je počinio samoubistvo.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Slobodan Salić, zajedno sa ovlaštenim službenim osobama PU Banja Luka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na rasvjetljavanju svih okolnosti navedenog događaja, saopštilo je Okružno tužilaštvo Banjaluka.

Dnevni avaz
Foto – Nezavisne novine – nezavisne.com