nikola dunovic-uskoro drugi rodjendan (1)Da li će maleni Nikola Dunović iz Prijedora proslaviti svoj drugi rođendan 9. oktobra ili pak 12. na Miholjdan kada je i kršten u manastiru Klisina još ne znamo, ali u našu redakciju već je pristigla prva čestitka s prvim darom od 100 AUD koji je poslala baka Vida iz Adelejda u Australiji, s porukom da bude dobar dečko i da odraste u velikog čoveka.

Tako se i ove godine naša čitateljka ponovo upisala u listu plemenitih i brižnih zemljaka što ne zaboravljaju da je ovaj dečačić sin Jelene Trikić – Majke hrabrost, a koji je ocu Goranu i velika radost i uteha za izgubljenom suprugom. Nikolina majka Jelena Trikić (32) je, podsećanja radi, zbog želje da bude majka i da na svet donese zdravo potomstvo, uprkos teškoj bolesti, tumoru mozga, odbila da nastavi lečenje citostaticima, zbog čega je svesno žrtvovala ono najdragocenije – svoj život za sina.

Umrla je 18. novembra 2012. godine kada je Nikola imao nešto više od mesec dana. Za to kratko vreme koliko je provela sa njim, udahnula mu je što je više mogla svoje ljubavi. Sahranjena je u Drvaru gde žive njena majka Milkica, otac Vladimir i sestra Vlatka.

Bez muzike i veselja

Prošlogodišnji rođendan na kome su bile i “Vesti” noseći priloge svojih čitalaca, bio je bez muzike i veselja, jer nije bila prošla godišnjica Jelenine smrti. Nadamo se da će ove godine, pored brojnih čestitki i darova, atmosfera na proslavi biti drugačija, jer verujemo da bi tako želela i njegova majka.

Vesti-online.com
Foto – Facebook
nikola dunovic-uskoro drugi rodjendan (2)