vatrogasci-saobracajka-sanicani (1)D.G. ( 38) iz Prijedora nalazi se na Klinici za torakalnu hirurgiju u Banjoj Luci u koju je smješten sinoć oko 20.15 sati, nedugo nakon saobraćajne nesreće u kojoj je zadobio teške tjelesne povrede u predjelu grudnog koša.

Povreda je kako saznajemo od dežurnih ljekara ove Klinike zbrinuta i njegovo zdravstveno stanje trenutno je stabilno.

D.G. se kako saznajemo u policiji nalazio za upravljačem BMW-a koji je tokom preticanja na lokalnom putu Prijedor- Tomašica, u mjestu Saničani, zadnjom desnom stranom udario u prednji lijevi dio Mercedesa koji je vozio Prijedorčanin N.R. (19).

Nakon sudara BMW je sletio s puta, udario u betonski propust i završio na njivi, bez vozača koji je ispao iz potpuno uništenog auta.

Od siline udara sa BMW-a je otpao i motor koji je odbačen 20 – tak metara dalje u dvorište jedne od kuće pored puta.

Na licu mjesta sinoć su bili i vatrogasci Teritorijalno vatrogasne jedinice Prijedor koji su zatvaranjem ventila spriječili daljnje curenje plina iz boce ugrađene u BMW.

Uviđaj o nesreći koja se dogodila oko 18.10 sati obavila je Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora.

Tekst – Dnevni avaz
Foto – Vatrogasci Prijedor
vatrogasci-saobracajka-sanicani (2) vatrogasci-saobracajka-sanicani (3) vatrogasci-saobracajka-sanicani (4) vatrogasci-saobracajka-sanicani (5) vatrogasci-saobracajka-sanicani (6) vatrogasci-saobracajka-sanicani (7) vatrogasci-saobracajka-sanicani (8)