stk-prijedor-milojica-druga-na-top8a-2Izvanrednom igrom na TOP 8A turniru najboljih osam seniorki BiH, Prijedorčanka Sanja Milojica je učvstila mjesto u reprezentaciji BiH.

Turnir je održan u Foči a Sanja je sa šest pobjeda i jednim porazom osvojila vrlo dobro drugo mjesto što je pomjera sa trećeg na drugo mjesto na rang listi seniorki BiH.

-Milojica je u svim mečevima pružila jako dobru igru, čak i u meču protiv Emine Hadžiahmetović u kome je poražena. Ovaj rezulatat je vrlo bitan za povratak Sanjinog samopouzdanja i i stabilnosti kompletne ekipe STK Prijedor nakon što je Miljana Antonić prestala igrati – rekao je Slavko Antonić, prvi čovjek ovog kluba.

Za ovaj rezultat zaslužan je i povratak Daniele Timarac tako da je Sanja imala sa kim kvalitetno trenirati a svakako i angažovanje u pripremam trenera kluba Gorana Unčanina, Bojana Mršić i Slavka Antonića.

U drugoj kvalitetnoj grupi seniorki TOP 8B na poziva selektorice Nade Marko učestvovala je mlada kadetska reprezentativka BiH Marija Gnjatić.

stk-prijedor-milojica-druga-na-top8a-1Mlada Prijedorčanka je opravdala poziv dobrom igrom i zauzela je peto mjesto u jakoj konkureciji seniorki.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – STK Prijedor