stk-prijedor-ekipno-prvenstvo-rs-mladji-kadeti-i-kadetkinje-1Proteklog vikenda Stonoteniski klub Prijedor bio je domaćin ekipnog prvenstva Republike Srpske za mlađe kadete i kadetkinje.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojila je ekipa domaćina u sastavu Bojana Despot, Tea Vujasinović i Dragana Bursać dok je treće mjesto zauzela druga ekipa STK Prijedor za koju su nastupile Vesna Bogun, Ivana Novaković i Maja Mastikosa.

-U konkurenciji dječaka nastupila je i domaća ekipa koja nije uspjela da prođe takmičenje u grupama. Naši mladi igrači su odigrali solidno, s obzirom da su tek nedavno počeli da treniraju. Igrali su Zdravko i Aleksandar Ćulibrk, Nikola Stanar, Luka Javorić i Rade Stojaković. Čestitam svima na dobrim igrama i ostvarenim rezultatima koji su dokaz da u našem gradu ima talentovane djece za stoni tenis – rekao je Slavko Antonić, prvi čovjek STK Prijedor.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – STK Prijedor

stk-prijedor-ekipno-prvenstvo-rs-mladji-kadeti-i-kadetkinje-2 stk-prijedor-ekipno-prvenstvo-rs-mladji-kadeti-i-kadetkinje-3