zeljeznicar bl-rudar prijedor-prijateljska utakmica (1)Fudbaleri Rudar-Prijedora ostvarili su pobjedu u prvom prijateljskom susretu tokom zimskih priprema.

Prijedorčani su u Banjaluci, na terenu sa umjetnom travom, slavili protiv domaćeg Željezničara, člana Regionalne lige Republike Srpske-grupa Zapad.

Domaći su poveli u 37. minuti auto-golom Jovičića koji je nespretnom intervencijom nakon centaršuta Nikole Jokanovića savladao golmana Kozića.

„Zeleno-crni“ su izjednačili šest minuta kasnije preko Kunića koji je glavom pogodio donji desni ugao golmana Željezničara nakon dobre akcije po desnoj strani Jakupovića i kapitena Šodića koji je i centrirao.

U drugom dijelu igre trener Jelisavac dao je priliku novoj jedanaestorici igrača, a golova nije bilo do finiša meča.

Za vođstvo gostiju pobrinuo se mladi Predrag Lajić koji je pogodio u 83. minuti iz gužve pred golmanom Kukrikom nakon kornera koji je izveo Pejić.

Konačan rezultat 1:3 postavio je Radoja u 88. minuti kada je iskoristio odličnu asistenciju Gavranovića i „matirao“ čuvara mreže „plavih“.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

zeljeznicar bl-rudar prijedor-prijateljska utakmica (2) zeljeznicar bl-rudar prijedor-prijateljska utakmica (3) zeljeznicar bl-rudar prijedor-prijateljska utakmica (4)