kup bih-rukomet-bosna s-prijedor (1)Podmlađena ekipa „Prijedora“ poražena je Sarajevu od domaće „Bosne“ rezultatom 47:25 (19:13) u 1. pretkolu Kupa Bosne i Hercegovine za rukometaše.

Prijedorčani su na ovom gostovanju nastupili bez „prve postave“, odnosno nosilaca igre, a radilo se uglavnom o mladim igračima koji nastupaju za ekipu „Prijedor 2“ u Drugoj ligi Republike Srpske.

Većim dijelom prvog poluvremena gosti su imali minimalan zaostatak za domaćinom, a u nastavku je do izražaja došao kvalitet protivnika.

-S obzirom da imamo nekoliko povrijeđenih igrača, da neki momci rade i da ovoga petka dočekujemo ekipu „Zrinjskog“ u veoma važnom duelu, u Kupu smo dali priliku momcima iz podmlatka kluba. Iako je poražen visokom razlikom, naš „dječiji vrtić“ je dao sve od sebe da pokaže da se na njih može računati u vremenu koje dolazi. Ukoliko se ukaže prilika, sigurno će na nekoj od narednih utakmica u Premijer ligi ponovo dobiti svoje minute – rekao je Saša Babić, trener Prijedorčana.

kup bih-rukomet-bosna s-prijedor (2)Kup BiH, 1. pretkolo
RK Bosna (S): RK Prijedor 47:25 (19:13)

RK Bosna:
Halilković, Rahimić 10, Delić 2, Huseinbegović 1, Smailbegović 7, Travančić 7, Vojinović 4, Džubur, Burnazović 6, Slimović 2, Šunj 1, Švrakić 1, Čakar 4, Ražanica, Dramac, Balta 2

RK Prijedor:
Đurčić, Kolundžija 5, Šerbula, Cvijić 1, Vejinović 4, A. Miljuš 7, M. Miljuš, Balaban 4, Kecman 4, Radaković, Knežević, Babić-15 odbrana

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – ilijas.info