prijedorcanin krvnicki pretucen (1)Prijedorčanin Siniša Timarac brutalno je pretučen u petak ujutru oko 10 na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka u mestu Kamičani. Napala su ga trojica Bošnjaka K.M., K.I. i K.E. .

U Centru javne bezbednosti Prijedor „EuroBlicu“ je potvrđeno da su u sukobu učestvovale četiri osobe koje su zatečene na licu mesta.

Kako saznajemo, do sukoba je došlo kada je automobil u kojem su se nalazili Bošnjaci počeo preticati automobil Timarca u blizini skretanja za rudnik Drenovača dok se se kretao iz pravca Banjaluke. Nakon što im je Timarac svirao zbog riskantnog načina vožnje, dva muškarca su izašla iz vozila, preprečila mu put, izvukla ga napolje i počela tući. Kada su otišli Timarac je pozvao policiju, a napadači su se vratili s pojačanjem koje je stiglo u automobilu stranih registarskih oznaka. Napadači su nastavili da tuku Timarca, a tu ih je zatekla policija.

Supruga Timarca kaže za „EuroBlic“ da je on išao službeno u Banjaluku i da nije ni slutio šta mu se sve na putu može dogoditi.

Kaže da mu je razbijen nos, izbijen zub, ima četiri zašivene rane na glavi, kao i ranu na uhu, slomljena mu je jedna kost na glavi, a vidljivi su i hematomi. O tome koliko su ga Bošnjaci nemilosrdno tukli svedoči i automobil isprskan krvlju.

Timarac je u prijedorskoj bolnici. Iz policije su naveli da niko od napadača nije uhapšen, te da u napadu nema elemenata verske netrpeljivosti. Nezvanično se saznaje da su napadači navodno iz Kozarca, te da su poznati kao momci skloni tučama.

EuroBlic

Vezane vijesti:

TROJICA PRIJEDORČANA U KAMIČANIMA PRETUKLI SUGRAĐANINA NAKON SVAĐE U SAOBRAĆAJU – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=26113

TIMARAC PRETUČEN NAKON PREPIRKE – VIDEO
http://www.prijedordanas.com/?p=26149