prijedorcanin krvnicki pretucen (1)Kako nezvanično saznajemo, jutros se na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka, u mjestu Kamičani, dogodio fizički sukob u kojem su učestvovala četiri lica.

Iz Centra javne bezbjednosti Prijedor nam je potvrđeno da im je oko 10:10 časova prijavljeno da je došlo do fizičkog sukoba u Kamičanima koji se desio nakon „oduzimanja prava prvenstva u saobraćaju“.

-U fizičkom sukobu su učestvovala četiri lica, koja su zatečena na licu mjesta, a tom prilikom K.M, K.I. i K.E. (svi iz Prijedora) nanijeli su teške tjelesne povrede licu S.T. (1978) iz Prijedora – potvrđeno nam je iz CJB Prijedor.

Nezvanično saznajemo da je do sukoba došlo kada je automobil bh. tablica „izletio“ na magistralni put u blizini skretanja za rudnik „Drenovača“, čime je oduzeo „pravo prvenstva“ „fordu mondeo“ kojim je upravljao S.T. i koji se kretao iz pravca Banjaluke.

Nakon što im je on „zasvirao“, dvije osobe su mu vozilom prepriječili put, izvukli ga napolje i pretukli.

Nakon što su napadači otišli, S.T. je pozvao policiju a nedugo potom, dvojica napadača su se vratila sa „pojačanjem“ koje je stiglo u automobilu stranih registarskih tablica, pa je nesretni Prijedorčanin dobio još udaraca.

prijedorcanin krvnicki pretucen (3)Nezvanično saznajemo da je pretučen Siniša Timarac iz Prijedora, inače radnik jedne kulturne ustanove u gradu, koji se vraćao iz Banjaluke gdje je išao zbog poslovnih obaveza.

Kako smo saznali od njegove supruge, on je zadobio više povreda u predjelu glave, slomljen mu je nos, izbijen zub, ima četiri zašivene rane na glavi kao i ranu na uhu, slomljena mu jedna kost na glavi a vidljivi su i hematomi.

O kakvom napadu se radi najbolje svjedoče tragovi krvi gotovo po cijelom automobilu pretučenog Prijedorčanina koji se trenutno nalazi u prijedorskoj bolnici.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

prijedorcanin krvnicki pretucen (4) prijedorcanin krvnicki pretucen (2) prijedorcanin krvnicki pretucen (5) prijedorcanin krvnicki pretucen (6) prijedorcanin krvnicki pretucen (7) prijedorcanin krvnicki pretucen (8)