papa joe-bocho and the bachelorsPoznati prijedorski restoran Papa Joe ovih dana obilježava 16 godina postojanja i rada.

Tim povodom u prepoznatljivom ambijentu Ljetne bašte ovog ugostiteljskog objekta, ovog petka i subote očekuju vas kvalitetne svirke.

Večeras (17.07.2015. godine) od 21:30 časova nastupiće prijedorski bend Bocho And The Bachelors (Boćo i neženje) pa će svi prisutni moći da uživaju u njihovom raznovrsnom repertoaru.

Za subotu, 18. juli, predviđen je nastup rock benda Carpe Diem iz Sanskog Mosta.

papa joe-carpe diemU ovim vrelim ljetnim danima pravo mjesto za Vaš večernji izlazak, osvježenje uz kvalitetnu hranu i bogat izbor pića te odličnu muziku, svakako je restoran Papa Joe i njegova ljetna bašta.

Papa Joe je restoran internacionalne kuhinje u Prijedoru i kao takav postoji od juna 1999. Sam objekat postoji od 1905. godine i u njemu tradicija ugostiteljstva datira iz vremena Kraljevine Jugoslavije. Nalazi se u glavnoj ulici na završetku pješačke zone u jednom od najstarijih i najznačajnijih prijedorskih zdanja. Enterijer restorana je kombinacija starobaroknog i modernističkog stila. Restoran Papa Joe je odlikovan sa 4 zvjezdice od strane Ministarstva za ugostiteljstvo i turizam.

Dobro došli u restoran Papa Joe i njegovu ljetnu baštu!