kup bih-mira-jedinstvo adler (1)Rukometašice „Mire“, koje brane pobjednički pehar u Kupu BiH, plasirale su se u finale ovog takmičenja, koje se održava u Grudama.

Prijedorčanke su u polufinalu savladale rezultatom 28:22(13:9) novog premijerligaša, ekipu „Jedinstvo Adler“ iz Tuzle, u čijem sastavu se istakla najefikasnija igračica susreta Indira Horozović sa 13 golova.

„Mira“ je nastupila u sastavu: E.Briševac, J.Briševac, Karačić, Kunovac 5, Damjanović 5, Suvajac, Tintor 1, Kararić 2, Grahovac, Dojčinović, D.Mutić Lukač 4, Sladaković, J.Mutić 4, Došen 7, Gligorević.

-Ostvarili smo plan, opravdajući ulogu favorita u polufinalu. U utakmici za pobjednički pehar ulazimo rastrećeni, ali svakako za željom da pružimo maksimum – istakla je trener „Mire“ Ljubica Ivetić.

Rival prijedorskim rukometašicama u svom trećem zaredom finalu Kupa BiH, koje je na programu danas (nedjelja) u 15 časova pred kamerama BHTV-a, je ekipa domaćina „Grude Autoherc“, ovogodišnji šampion, pošto je u polufinalu bila bolja od mostarskog „Zrinjskog“ rezultatom 31:22.

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – boboska.com
kup bih-mira-jedinstvo adler (2) kup bih-mira-jedinstvo adler (3)