cjbpd-krivicna djelaPolicijski službenici Policijske stanice Prijedor II su 12.05.2015. godine postupili po prijavi da je od strane više lica došlo do narušavanje javnog reda i mira u naselju Donji Orlovci, grad Prijedor, kojom prilikom su jednom licu nanesene vidne povrede oštrim predmetom.

Izlaskom na lice mjesta policijski službenici nisu pronašli učesnike narušavanja javnog reda i mira kao ni predmete i tragove koji bi se mogli dovesti u vezu sa zaprimljenom prijavom.

Preduzimajući dalje mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja policijski službenici su utvrdili da se u Službu hitne pomoći u Prijedoru isti dan oko 23,55 časova obratilo lice S.P. (1963) iz Prijedora radi ukazivanja ljekarske pomoći, a koji je imao vidne povrede nanesene oštrim predmetom.

Obavljenim razgovorom sa oštećenim licem te prikupljajući operativne informacije policijski službenici su došli do postojanja osnova sumnje da je lice N.E. (1970) iz Prijedora oštećenom nanio povrede oštrim predmetom.

Kriminalističkom obradom nad osumnjičenim utvrđeno je da je isti počinio krivično djelo „Laka tjelesna povreda“.

U toku je dokumentovanje i kompletiranje predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banja Luka, Područna kancelarija Prijedor, biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Laka tjelesna povreda“ protiv lica N.E..

CJB Prijedor