Foča: Sutjeska – Omarska 2-1

Ivanović ‘12, Mojović Dejan ‘56 – Jaćimović ‘61
Sudija: Bojan Mitrović (Bijeljina)
Gledalaca: 150
Žuti kartoni: Dabić, Dačević, Ristović (Sutjeska) Grahovac, Kovačević (Omarska)

Sutjeska:
Dabić, Ivanović, Dačević, Mojović D (Mitrašinović), Mojović N, Milutinović (Đerić), Mihajlović, Đorđević, Blagojević, Samardžić, Ristović
Trener: Zlatko Radović

Omarska:
Zgonjanin, Rastoka, Kopanja (Zdjelar), Kralj, Grahovac (Sadžak), Anđić (Gavranović L), Stojnić (Vračar), Petković, Jaćimović, Nišić L, Kovačević
Trener: Anando Krecelj

Nakon burne sedmice, Omarska je na dugo i teško gostovanje u Foču otputovala bez trenera, pa je na ovoj utakmici ekipu vodio Anando Krecelj. Prežaljena i desetkovana Omarska odigrala je hrabro, bila potpuno ravnopravna u igri, ali je opet minimalno poražena. Jednostavno neće, pa neće.

Sutjeska je povela već u 12. minutu. Nakon kornera Blagojević je glavom zakačio loptu na koju je natrčao Ivanović i pogodio mrežu gostiju. Igrala je Omarska nakon toga veoma dobro. Trudili su se momci u plavim dresovima, ali nisu mogli do poluvremena stići do izjednačenja. Imao je Kopanja odličnu priliku, ali je Dabić zaustavio njegov udarac. U 29. minutu Odlična akcija Omarske, ubacio je Kovačević, ali Anđić pogađa prečku.

U 56. minutu odlična akcija Sutjeske, sa lijeve strane ubacio Đorđević, povratnu loptu odigrao Ristović, a Dejan Mojović sa desetak metara pogodio mrežu Omarske. Nije se Omarska ni tada predala, pa Jaćimović pet minuta kasnije nakon solo prodora smanjuje na 2-1. Do kraja utakmice Omarska je pokušavala izjednačiti, ali nije uspjela doći do jednog boda, iako je bilo nekoliko prilika.

Borba za opstanak je sve teža i teža, ali nema predaje dok god postoje bilo kakvi izgledi. Očekuje se već početkom sedmice imenovanje novog trenera i nadamo se da će stvari krenuti na bolje. U sledećem kolu Omarska dočekuje ekipu Željezničara iz Banjaluke.

FK Omarska