“Izađite na izbore. Glasajte za sebe, svoju djecu i svoj grad. Za naš Prijedor”, poručio je Goran Predojević na prepunoj tribini u Omarskoj.

On je rekao da je čuo da se vrše pritisci na građane i poručio građanima da se ne plaše nenarodne vlasti.

“Mi nećemo djeliti ljude po partijskoj knjižici. Građani Omarske će imati priliku da sami kreiraju razvoj svog mjesta. Izađite u nedelju i birajte budućnost”, rekao je Predojević.

Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine poručio je da će pobjeda Gorana Predojevića biti pobjeda naroda.

“Sa našim bratom Goranom dobijamo mnogo toga u jedom čovjeku. On će se boriti za svako dijete, svakog penzionera i svakog borca. Neće dijeliti ljude i biće gradonačelnik svih građana i Omarske i cijelog Prijedora”, rekao je Petrović.

On je pozvao građane da motivišu svoje komšije i prijatelje da izađu u nedjelju, hladne i mirne glave ali sa velikom odlučnošću od ranog jutra.

Nenad Nešić, predsjednik DNS-a rekao je da poslije ovog skupa Goran Predojević nije više kandidat već gradonačelnik Prijedora.

“SNSD je razjedinio srpski narod. A šta mi treba da radimo? Da biramo najbolje. A Goran je najbolji, čovjek koji je obrazovan, kulturan, stručan, doktor. Svi znamo da je teško, nismo tu da vas lažemo. Ali teška vremena traže jake ljude. A Goran je jak čovjek”, rekao je Nešić.

On je poručio da želi punu Omarsku, pun Prijedor i punu Republiku Srpsku i da je pobjeda u nedjelju korak ka tome.

Jelena Trivić, narodni poslanik se oduševila energijom na tribini u Omarskoj i istakla da je PDP uz Gorana svim srcem.

“Ovo je viši cilj, da Prijedor dobije obrazovanog, moralnog i uglednog gradonačelnika. Gradonačelnika koji će biti autonoman u svom radu”, rekla je Trivić.

Ona je istakla da Prijedor bira između Gorana i između nekog, ko bez obzira na karakteristike, radi na dugme velikog vođe.

“U nedjelju snažno, jako, odlučno, povedite sve neodlučne, prenesite im atmosferu od večeras i idemo da pobijedimo”, poručila je Trivić.

Maja Dragojevič Stojić, predsjednik GO SDS Prijedor istakla je da je veličina skupa u Omarskoj pokazatelj izbornog rezultata.

“Nakon večerašnjeg skupa u pobjedu ne sumnjam. Nama treba neko ko je mlad, bez mrlje u karijeri i ko će raditi za sve građane. To je sve Goran. Drugu opciju nemamo. U ponedeljak slavimo”, rekla je Dragojević Stojić.

Miodrag Deretić, predsjednik GO PDP Prijedor pozvao je ljude da izađu i da svi zajedno pobijede u nedjelju.

Za naš Prijedor – DNS-SDS-PDP

**Sponzorisana objava