Aktivnost gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića da sa timom svojih saradnika iz Gradske uprave obilazi mjesne zajednice i o aktuelnim problemima i mogućnostima njihovog rješavanja razgovara neposredno sa građanima, nastavljena je večeras u Mjesnoj zajednici Čirkin Polje.

“Ono što je bit svih ovih obilazaka je da Gradsku upravu otvorimo prema našim građanima , da oni mogu slobodno i otvoreno da razgovaraju sa gradonačelnikom i načelnicima odjeljenja kao sa sugrađanima i komšijama i da ćemo zajedno određivati prioritete na kojima ćemo raditi”, rekao je Pavlović.

On je dodao da smatra da Čirkin Polju, kao jednoj od većih mjesnih zajednica u gradu, nije posvećeno dovoljno pažnje te da će se potruditi da u narednom periodu urade što više onog što građani budu zahtijevali.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Čirkin Polje Radovan Rubin izjavio je novinarima da je riječ o prigradskoj mjesnoj zajednici gdje ima oko 4000 domaćinstava i dosta nezavršenih poslova u ovom dijelu grada.

“Mislim da je ovo dobar potez gradonačelnika da dođe u našu mjesnu zajednicu da sagleda neke probleme i vidi koji su naši zahtjevi i koje su potrebe kada je u pitanju infrastruktura, završetak jednog dijela kanalizacije, presvlačenje asfalta u pojedinim ulicama i slično”, rekao je Rubin.

On je dodao da na području ove mjesne zajednice ima dosta djece i omladine koju treba držati dalje od ulice i kafića, između ostalog, i uređenjem igrališta i podrškom radu ovdašnjeg kulturno-umjetničkog društva.

prijedorgrad.org