rudar prijedor-juniori-kadeti-prijateljska (1)Kadeti i juniori Rudar-Prijedora počeli su svoje pripreme nedugo nakon prvotimaca i vrijedno se spremaju za nastavak sezone.

Ekipe koje od ove zime sa klupe predvode treneri Srđan Marjanović (juniori) i Branko Ilinčić (kadeti) treniraju u zatvorenoj hali „Lasta“ i na igralištu „Suvi Prijedor“ gdje su ove nedjelje odigrali i međusobni prijateljski meč.

Iako rezultat odmjeravanja snaga na veoma teškom blatnjavom terenu nije bio u prvom planu, treba reći da su juniori slavili sa ubjedljivih 5:0.

Golove za pulene trenera Marjanovića postigli su Muhić 2, Subašić 2 i Srdić.

Obje selekcije zeleno-crnih će narednog vikenda otputovati u Makarsku na mini pripreme uoči početka takmičenja u Omladinskoj ligi BiH-grupa Zapad.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
rudar prijedor-juniori-kadeti-prijateljska (2) rudar prijedor-juniori-kadeti-prijateljska (3) rudar prijedor-juniori-kadeti-prijateljska (4) rudar prijedor-juniori-kadeti-prijateljska (5) rudar prijedor-juniori-kadeti-prijateljska (6) rudar prijedor-juniori-kadeti-prijateljska (7) rudar prijedor-juniori-kadeti-prijateljska (8) rudar prijedor-juniori-kadeti-prijateljska (9)