Konvencijom u kinu “Kozara” Gradski odbor Partije demokratskog progresa Prijedor počeo je sa kampanjom za Opšte izbore 2018.

Predstavljeni su kandidati iz Izborne jedinice 1 za Narodnu skupštinu Republike Srpske Maja Kunić, Ranko Smiljanić, Snježana Dobrijević i Dalibor Grabež, te Mladen Kulundžija, kandidat za za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Osim njih prisutni su bili i ostali kandidati sa lista PDP-Mladen Ivanić predvođeni nosiocima Pericom Bundalom(NSRS) i Branislavom Borenovićem (PDPSBiH).

-Pozivam građane da u što većem broju izađu na izbore jer je to ključ naše pobjede i ostvarenja ciljeva iz našeg Programa – rekao je Mladen Kulundžija.

-Siguran sam da su Prijedor i ova Izborna jedinica odlučili za koga će glasati na predstojećim izborima. To su Partija demokratskog progresa i Savez za pobjedu. Siguran sam da 7. oktobra sviće našem narodu i Republici Srpskoj – rekao je Dalibor Grabež, predsjednik GO PDP Prijedor.

-Šansu da vode Republiku Srpsku imaće stručni, a ne podobni ljudi. Želimo da smanjimo poreze i doprinose i da povećamo značajno i penzije i plate i da sav naš rad bude transparentan. Želimo da dobijemo povjerenje građana i da to povjerenje možemo opravdati na način da ćemo novac koji građani uplaćuju u budžet ravnomjerno trošiti na potpuno javan način – rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Sa konvencije u Prijedoru poručeno je da ova stranka očekuju pobjedu Vukote Govedarice i Mladena Ivanića u trci za mjesto predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH iz RS.

Tekst I foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com