rudar prijedor-proleter-foto (10)Fudbaleri prvoligaša Republike Srpske Rudar-Prijedora u svom posljednjem jesenjem iskušenju takmičarskog karaktera u subotu u četvrtfinalu Kupa RS gostovaće drugoligašu Modriča-Maksimi.

„Rudari sa Sane“, koji su ove godine treći put bili finalisti žele da se u što boljem izdanju predstave domaćim poklonicima „najvažnije sporedne stvari na svijetu“, a pošto je Dejan Kojić odradio kaznu zbog isključenja na gostovanju gradiškoj Kozari u borbi za bodove, šef stručnog štaba Darko Nestorović može da računa na sve igrače.

-Cijenimo klub koji ne samo da je osvajao Kup RS, već i trofej pobjednika Kupa BiH, a bio i šampion Premijer lige BiH. Modričani imaju dobru ekipu, koja zaslužuje respekt i sigurno je, imaće mnogo motiva, te nas očekuje teška utakmica. Pokušaćemo da nametnemo svoj način igre i ostvarimo povoljan rezultat, a najvažnije je da ovo odmjeravanje snaga ponudi kvalitetan sadržaj, pa neka na kraju ko bude bolji izbori plasman u polufinale – istakao je Nestroović.

N.Đerić/A.Drakulić