stoni tenis-radnicke sportske igre-ekipa bolnice prijedorNa Radničkim sportskim igrama zdravstvenih radnika Republike Srpske održanim u Tesliću od 3. do 7. septembra 2014. godine Opšta bolnica “Dr.Mladen Stojanović” Prijedor učestovala je vrlo uspješno sa ekipom zauzevši generalno šesto mjesto od 24 zdravstvene ustanove Republike Srpske. Ukupan broj učesnika igara je 720, što je dosadašnji rekord igara.

U izuzetno dobroj organizaciji domaćina odličan uspjeh, prva mjesta, postigli su stonoteniseri ženske i muške ekipe Opšte bolnice Prijedor. Žensku ekipu su činile: Plemić Danica, Šiljeg Ljubinka i Karačić Vesna. Stono-teniserke su bez izgubljenog seta dominantno zauzele prvo mjesto. Stonoteniseri su nastupili u sastavu: Motl Davor, Savanović Dragoslav – Buco i Grbić Radoslav.

Zapaženi uspjesi i napredak su primjetni i kod drugih sportskih disciplina od strane učesnika Opšte bolnice Prijedor( fudbal, odbojka, košarka.. )

Kao prvoplasirani stonoteniseri i stonoteniserke stiču pravo na učešću u četvoromeču između Republike Srbije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske.

Da rezultati Opšte bolnice u stonom tenisu nisu slučajni i da je Grad Prijedor postao prepoznatljiv po dobrim stonoteniserima pokazuju i rezultati na radničkim sportskim igrama radnika MTEL-a održanim u Tesliću gdje su prijedorski stonoteniseri u muškoj konkurenciji zauzeli prvo mjesto kao i na Igrama medicinskih fakulteta na kome učestvuju studenti iz zemalja okruženja gdje je Medicinski fakultet iz Banjaluke zauzeo prvo mjesto u ženskoj konkrenciji a ekipu su činile dvije Prijedorčanke Miljana Antonić i Marina Grujčić, a u muškoj konkurenciji ekipu Medicinskog fakulteta iz Foče predvodio je naš sugrađanin Marko Antonić.

STK Prijedor