Rudar-Prijedor dočekuje u prvenstvu Prve lige Republike Srpske dobojsku Slogu.

Šef stručnog štaba „rudara sa Sane“ u ovom meču neće moži da računa na Stefana Gavranovića i Nikolu Miličevića, koji imaju žute kartone, kao ni na povrijeđenog Novicu Petrovića.

Ipak, u redovima njegove ekipe vlada dobra atmosfera.

Potvrđuju to i riječi golmana Dejana Inđića, koji je u prošlom kolu u Mrkonjić Gradu protiv Slobode, prilikom jedne intervencije, u sudaru sa protivničkim igračem, povrijedio srednji prst lijeve ruke, ali je bol prošao i biće spreman da pomogne svojim klupskim drugovima.

-Želimo pobjedu nad Slogom, iako u svojim redovima ima Selmira Mahmutovića, uz našeg Draška Lolića, najboljeg strijelca lige. Za njih je ovo bitna utakmica, s obzirom da ciljaju plasman među šest timova koji će igrati u Ligi za prvaka. Ipak, nemamo se čega plašiti, svojom igrom i zalaganjem očekujemo da se sve mi pitamo i učinićemo sve da sa tri boda ostanemo na drugoj poziciji. Ne treba niko još da nas „otpisuje“ i pored 11 bodova prednosti Borca, nadamo se njegovom kiksu na gostovanju zvorničkoj Drini, da im se primaknemo i ravnopravnije nastavimo trku za prvo mjesto – rekao je Inđić.

Tekst i foto arhiva – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com