U Prijedoru je večeras boravio potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Nebojša Radmanović.

On je prisustvovao sjednici Gradskog odbora ove partije u gradu na Sani te se obratio rukovodstvu i članovima.

Tom prilikom Radmanović se osvrnuo na aktuelnu političku situaciju u okruženju a bilo je riječi o unutarstranačkim dešavanjima u vodećoj političkoj partiji u Republici Srpskoj.

-Prijedor je izuzetno važan grad ne samo u RS, nego i šire, pa se uvijek postavlja pitanje da li se ovom gradu iz Republike vraća onoliko koliko je on to zaslužio. Samim time, značajan je i za SNSD kao najjaču stranku na ovim prostorima – rekao je Radmanović.

On je istakao da je SNSD na proteklim lokalnim izborima ostvario odlične rezultate te je izrazio nadu da će u narednim godinama ponovo postati najjača stranka u Prijedoru.

Novinarima se obratio i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Drago Tadić koji je rekao da je posjeta potpredsjednika stranke dobra prilika da mu se predstavi rad odbora u proteklom periodu te njegovo mišljenje o pojedinim aktuelnim projektima u ovom gradu, u kojima se očekuje i podrška Vlade RS.

-To se prije svega odnosi na projekte infrastrukture, kao što je projekat vodosnabdijevanja Crno vrelo koji se radi zajedno sa Banjalukom te završetak izgradnje sprotske dvorane na Urijama, za koje se nadamo da će uz pomoć Vlade RS uskoro biti završeni – rekao je Tadić koji je i aktuelni zamjenik gradonačelnika Prijedora.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com