Noćni izlazak po dobrom, neće pamtiti Danilo Lazić iz Kozarske Dubice. Nakon što je izbačen iz diskoteke, završio je sa teškim tjelesnim povredama.

Tvrdi da ga je pretuklo obezbjeđenje iz Agencije Sektor Sekjuriti, u kojoj – ove optužbe demantuju. Konačnu riječ o događaju koji je šokirao građane Kozarske Dubice,daće policijska istraga.

Osamnaestogodišnji Danilo Lazić, kako kaže u klubu je bio sa društvom. U šali se “naguravao” sa prijateljima, a u sljedećem trenutku konobar je zvao obezbjeđenje.

“Јa znam da je došao Sekjuriti, iznio me napolje i bacio niz stepenice. I onda je prišao i udario me šakom, i od tada se ne sjećam ničega do hitne”, izjavio je Lazić.

Sa teškim tjelesnim povredama – rasječenom usnom i izbijenim zubima završio je u prijedorskoj bolnici, a zatim je pušten na kućno liječenje. Danilov otac Rajko, ogorčen, fotografije Danilovih povreda narednog dana objavio je na Fejsbuku, što je izazvalo brojna reagovanja.

“Zbog čega? Pa da dam u javnost da se na neki način stane s tim jer ti momci su pravilo zlo na više mjesta”. rekao je Danilov otac Rajko.

U policijskom izvještaju navode se okolnosti pod kojim se desio incident, kao i da je Lazić u tom trenutku imao 1.9 promila alkohola u krvi. U toku je prikupljanje dokaza.

“Izlaskom policijskih službenika na lice mjesta utvrđeno je da je lice iz Kozarske Dubice, zadobilo teške tjelesne povrede od strane radnika obezbjeđenja koji ga je udaljavao iz ugostiteljskog objekta”, navodi se u saopštenju.

Međutim, iz Sektor Sekjuritija uvjeravaju da su Lazićeve tvrdnje neistinite. Kako kažu, radnici obezbjeđenja vidno pijanog Lazića iznijeli su van ugostiteljskog objekta, nakon čega se on, pri pokušaju da se vrati u lokal sapleo i pao niz stepenice.

“Јedan od tri radnika ostao je na ulaznim vratima, gdje je nakon 4-5 minuta čuo da se nešto skršilo. Nije mogao pretpostaviti ni šta je, a i nemamo ovlaštenja da dole nadziremo objekat”, naglasio je direktor prijedorske poslovnice “Sektora sekjuriti” Mladenko Vujičić.

U lokalu, u kojem se incident dogodio i koji obezbjeđje Sektor sekjuriti, tvrde da je za sve kriv Lazić, koji se naguravao sa drugim licem, nakon čega je obezbjeđenje reagovalo.

“Kolega njegov je stao ispred njega, rekao mu nećemo unutra ne daju nam, ovo ono, i tu su se njih dvojica pohvatali i srušili niz stepenice”, istako je menadžer kluba “Opera” Srđan Đuričić.

“I to imaju ljudi koju su to vidjeli, da uopšte nije bilo sektora u blizini. Јa sam jutros podnio zahtjev za gonjenje da i to što se pojavilo na Fejsbuku da se utvrdi”, istako je vlasnik kluba “Opera Dragan Majkić.

Slučaj će svakako dobiti sudski epilog, jer i Danilov otac najavljuje tužbu protiv Sektor Sekjuritija i vlasnika kluba ispred kojeg se desio incident.

RTRS

Vezane vijesti:

MATURANTU PRIJEDORSKE SREDNJE ŠKOLE IZBIJENI ZUBI I POLOMLJENA REBRA – FOTO