saobracajka-vozilom upravljao skolski drugNakon tragedije u kojoj je u saobraćajnoj nesreći u Brezičanima izgubljen još jedan mladi život, pojavile su se nove informacije u vezi ovog nesretnog događaja.

Naime, nastradala Kristina Tubin i Srđan Milošević koji je upravljao vozilom „Golf 2“ ne samo da su bili vršnjaci, nego su zajedno išli u osnovnu školu „Jovan Cvijić“ u Brezičanima.

„Pošto učenici iz Cikota od prvog do četvrtog razreda idu u područnu školu u tom selu, a potom od petog do devetog razreda u centralnu školu u Brezičanima, Kristina i Srđan su zajedno išli u razred i dobro su se poznavali. Ne mogu reći ništa ružno o bilo kome od njih dvoje, baš naprotiv, samo riječi hvale“, potvrdio nam je njihov školski drug iz tih dana koji nije želio da se predstavi.

Kako nezvanično saznajemo, Kristina je pisala diplomski rad na Banjaluka koledžu (BLC), dok se Srđan nedavno oženio i dobio dijete, i važio je za mirnog momka koji nije sklon brzoj vožnji i pravljenju problema.

Koji su uzroci ove teške saobraćajne nesreće utvrdiće istraga policijskih službenika CJB Prijedor.

Kristina Tubin iz Brezičana sahranjena je danas na pravoslavnom groblju u ovom mjestu u prisustvu porodice i velikog broja prijatelja.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić