motorijada-zagrijavanje (1)Sve je spremno za Moto susrete-Motorijadu Prijedor 2014 koja se održava u organizaciji Moto kluba „Sveti Georgije RS“ iz Prijedora.

Motorijada se održava u saradnji sa Night Clubom EX-YU na velikom platou iza ovog kluba koji se nalazi na izlazu iz Prijedora prema Banjaluci.

U petak uveče počeli su da pristižu i prvi gosti, krenulo je lagano zagrijavanje uz pivo i dobru muziku.

Tokom subotnjeg prijepodneva i popodneva se očekuje dolazak mnogih bajkera iz raznih krajeva BiH i šire a za sve njih je predviđen besplatan ručak (pasulj).

Kako nam je potvrdio popularni „Gruja“ iz Moto kluba „Sveti Georgije RS“, svečani defile predviđen je za subotu od 18 časova.

„Kolona motora će ići od Night Cluba EX-YU, kroz Čirkin Polje do Urija, nakon prolaska ispod podvožnjaka, ide se prema autobuskoj stanici, pa ulicom Kralja Aleksandra/bivša JNA do tenis igrališta, pored pravoslavne crkve, preko Jereze, pored gradske uprave i policije opet na podvožnjak i povratak u bazu“, rekao je „Gruja“.

Potom slijede i neke tradicionalne bajkerske igre poput bacanja gume ili obaranja ruku.

U večernjim časovima je predviđen rok koncert.

Tekst i foto– Aleksandar Drakulić
motorijada-zagrijavanje (2) motorijada-zagrijavanje (3) motorijada-zagrijavanje (4) motorijada-zagrijavanje (5) motorijada-zagrijavanje (6)