rudar prijedor-odlazak u donji sepakRudar-Prijedor na drugom uzastopnom gostovanju na startu prvenstva Prve lige Republike Srpske očekuje prvo gostovanje u Donjem Šepku.

Upravo činjenica da je za učenike šefa stručnog štaba „rudara sa Sane“ Napredak velika nepoznanica, prisutan je veliki oprez. Ipak, zeleno-crni se uzdaju u dobar rad proteklih dana na terenima u Omarskoj i Ljubiji.

– Ni u kom slučaju se ne smijemo zavarati što je naš rival doživio poraz u Novom Gradu, jer protiv Slobode bio je nekompletan i po našim saznanjima nedostajala su mu sedmorica igrača, većinom iz Loznice, pošto im nisu bili završeni papiri. Mi gledamo sebe i trudićemo se da ponovimo prije svega odgovornu igru iz Gacka – kaže Nestorović.

Iskusni strateg zeleno-crnih ni ovoga puta neće moći da računa na, zbog kartona kažnjenog Vedrana Kantara, a ni povratnik među Prijedorčane, napadač Saša Stjepić nije stekao pravo nastupa. Raduje činjenica da je, poslije ozbiljnog stomačnog virusa, ove nedjelje u trenažnom procesu bio Milenko Devušić i u kombinaciji je za sastav tima.

– Napredak zaslužuje pun respekt, jer je posebno motivisan na svom terenu, igra napadački i očekuje nas težak posao. Trudićemo se da, kao i protiv Mladosti, prije svega da sačuvamo svoju mrežu, ali se nadamo da ćemo ovaj put zatresti i protivničku. Uvjeren sam da će nas krasiti maksimalna borbenost – istakao je mladi lijevi bočni igrač Rudar-Prijedora Siniša Saničanin.

N.Đerić/A.Drakulić