grawe-kids-liga-huntersima-dvije-pobjede-1Košarkaški klub „Hunters“ iz Prijedora, obilježavajući deceniju postojanja, bio je u dvorani „Mladost“ u gradu na Sani domaćin turnira „Grawe kids lige“ takmičenja koje se prvi put oranizuje na ovim prostorima za uzrast 2004/2005 godište.

Prijedorčani su ostvarili dvije pobjede u dvije utakmice.

-Organizaciju turnira podržali su gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković i Kompanija „Elker“ – članica „Inving group“. Riječ je zaista o jednoj lijepoj akciji usmjerenoj na popularizaciji „kraljice sportova“ – istakao je trener i koordinator rada u KK „Hunters“ Siniša Šolaja.

Rezultati: Hunters-Sloboda 73 (Novi Grad) 48:45, Partizan TS (Banjaluka)-Partizan TS (Prnjavor) 77:28, Sloboda 73-Igokea (Aleksandrovac) 61:48, Partizan TS (P)-Hunters 36:40, Igokea-Partizan TS (BL) 29:37.

grawe-kids-liga-huntersima-dvije-pobjede-2Za KK „Hunters“ su nastupili: K.Egić, N.Lakić, A.Đurđević, F.Panić, G.Bojić, S.Medić, M.Jelisavac, N.Božić, A.Milovanović, M.Pilipović, D.Kesalović, I.Vujičić, L.Mikanović, S.Babić, Đ.Vokić i Đ.Macura.

-Pomenuti klubovi, uz Partizan iz Bijeljine, igraju i u kategoriji 2006/07 sa manjom loptom i manjim koševima u „Minibasketu“. Dogovorom klubova, svaki će biti domaćin u obje konkurencije po jednog turnira mjesečno i pronaći sponzora koji će obezbijediti dio opreme-nastavio je Šolaja.

Rezultati su u drugom planu, a na svakom turniru sve ekipe, koje su sastavljene sa po 15 igrača, odigraju po dvije utakmice.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – KK „Hunters“ Prijedor