saobracajka-trinaeta-auto-udario-zenu-1Na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad jutros oko 10:45 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je nastradala žena srednjih godina.

Naime, na raskrsnici „trinaesta“ automobil „Volkswagen caddy“ jednog privatnog preduzeća, koji se kretao iz pravca Prijedora, udario je ženu koja je u tom trenutku prelazila cestu iz pravca naselja Čejreci prema Raškovcu.

Prema riječima očevidaca, vozač „kedija“ je, vidjevši pješaka da prelazi cestu, sirenom pokušao da upozori na svoj dolazak, potom je i kočio, ali sudar je bio neizbježan.

Nesretna žena je udarena prednjim dijelom vozila, „završila“ je na haubi i šajbi, a potom pala na asfalt.

Uskoro je na lice mjesta stiglo i vozilo Hitne pomoći koje je ženu odvezlo u prijedorsku bolnicu.

saobracajka-trinaeta-auto-udario-zenu-2Trenutno nemamo informaciju o identitetu i stepenu povreda nastradale.

Prema riječima mještanke Dine Okić, koja živi u neposrednoj blizini pružnog prelaza i raskrsnice „trinaesta“, radi se o ženi koja živi u naselju Čejreci.

-Za proteklih 15-ak godina sam se nagledala nesreća na prelazu i cesti da im ne znam broj. Svaki put me to pogodi – kaže Okićeva.

Uviđaj su obavili policijski službenici CJB Prijedor, a saobraćaj se odvijao usporeni na tom dijelu puta uz naizmjenično propuštanje vozila.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

saobracajka-trinaeta-auto-udario-zenu-3 saobracajka-trinaeta-auto-udario-zenu-4 saobracajka-trinaeta-auto-udario-zenu-5 saobracajka-trinaeta-auto-udario-zenu-6 saobracajka-trinaeta-auto-udario-zenu-7 saobracajka-trinaeta-auto-udario-zenu-8 saobracajka-trinaeta-auto-udario-zenu-9 saobracajka-trinaeta-auto-udario-zenu-10 saobracajka-trinaeta-auto-udario-zenu-11