brdo-ravan-jesen (6)Po sistemu „toplo-hladno“ OFK Brdo je poslije dva „vezana“ poraza u prvenstvu Regionalne lige Republike Srpske-grupa Zapad, ostvarilo drugu uzastopnu pobjedu i potvrdilo da i ove sezone ima velike izglede da potvrdi epitet stabilnog člana ovog ranga takmičenja.

„Brđani“ su savladali u Međeđi sa ubjedljivim rezultatom 3:0 Ravan, koja je u dosadašnja tri meča imala maksimalan učinak kod kuće, a prethodno iznenadila ekipu favorizovanog Karanovca (sljedeće subote stiže na stadion „Vedro polje“ u Hambarinama) i samouvjerenost se domaćinu osvetila.

Doduše vrijedi istaći da je timu Amira Kaltaka, koji je u posljednja dva okršaja postigao sedam golova, koliko u pet prethodnih megdana, samopouzdanje donio golman i kapiten Jadranko Vidović, najbolji akter susreta.

Trijumf gostiju najavio je iskusni Sanel Hadžimuratović, koji je konačno proradio, pogotkom u 22.minuti za prednost na odmoru.

U nastavku, udvostručio je u 48.minuti, ko bi drugi nego Besim Ibričić, da bi tri boda „ovjerio“ u 81.minuti Haris Kaltak.

brdo-ravan-jesen (9)FK Ravan: OFK Brdo (Hambarine) 0:3(0:1)

Međeđa
Stadion: Ravni
Gledalaca: 50
Sudija: Branislav Todorović (Gradiška) 7
Strijelci: Hadžimuratović u 22. Ibričić u 48. i Kaltak u 81.minuti
Žuti kartoni: Tomaš, Grahovac (Ravan), Sarhatlić, Đug, Čaušević, Grbić (OFK Brdo)

RAVAN:
Reljić 6, Milanović – (od 18. Radišić 5,5), Miodraović 7, Gragovac 6, Tomaš 5,5, Parhamov 6, Burazor 6, Kovačević 6, Dugaljić 5,5 (od 52.Lotinja 6), Babić 6,5, Pekija 6,5 (od 71.Marinković -)

OFK BRDO:
Vidović 8, Kadririć 7 (od 67. Grbić -), Čaušević 7, Karupović (od 84. Mujadžić -), Veselinović 7, Miljević 7,5, Hadžimuratović 7,5, Kaltak 7,5, Đug 7, Ibričić 7, Sarhatlić 7

Igrač utakmice: Jadranko Vidović (OFK Brdo)

Tekst i foto arhiva– Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com