drazen-vrhovac-priznanje-1Da je Filijala PIO Prijedor jedna od najboljih u Republici Srpskoj dokaz je i nedavno priznanje koje je pripalo njenom rukovodiocu.

Naime, „prvom čovjeku“ ove Filijale Draženu Vrhovcu uručena je Zahvalnica za postignute rezultate i lični doprinos u unapređenju rada Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske.

-Ovo je još jedan pokazatelj da smo ostvarenim rezultatima, kvalitetom pruženih usluga, organizaciono i kadrovski, među najboljima u RS što je prepoznao i naš menadžment – rekao je Vrhovac.

On je dodao da priznanje koje je dobio povodom Dana službe velika čast, ali i obaveza da se sa ovakvim radom nastavi i dalje.

-Zahvaljujem se menadžmentu Fonda PIO RS što je prepoznao moj rad otkako se nalazim na čelu prijedorske Filijale. Dobar dio ovog prizanja pripada i mojim saradnicimakao i radnicima koji su u potpunosti izvršavali sve postavljene zadatke i učinili veliki iskorak u svim segmentima poslovanja. Uvjeren sam da ćemo tako nastaviti i u narednom periodu – istakao je Vrhovac.

Treba reći da je Fond PIO RS nedavno ocijenio da je ažurnost svih poslovnih postupaka koji se odvijaju u Filijali Prijedor na planiranom i zadovoljavajućem nivou, kao i da rezultati rada mogu biti odličan primjer drugim filijalama u kom pravcu treba da se kreću kada je u pitanju kvalitet usluga i zadovoljstvo osiguranika i korisnika prava.

Na mjestu rukovodioca Filijale PIO Prijedor Dražen Vrhovac se nalazi od 2011. godine.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

drazen-vrhovac-priznanje-3