dns-tribina-gradina-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković rekao je na večerašnjoj tribini u Gradini, kod Prijedora, da je lokalna vlast značajnu pažnju posvetila ovoj mjesnoj zajednici izgradnjom asfaltnog puta koji je povezao mještane Gradine i Gornje Marićke sa Prijedorom i sa Banjalukom.

“Samo u posljednjih šest godina na području Prijedora asfaltirano je puteva više nego za prethodnih 60 godina i ta mreža izgrađenih putnih pravaca je u funkciji izgradnje sela, a poboljšana komunikacija sa svijetom značajna je za ostanak, a ne za odlazak sa sela”, rekao je Đaković.

On je poručio glasačima da izađu na izbore 2. oktobra i daju svoj glas za DNS, odnosno za one političke snage koje su znale da cijene ljude i njihove potrebe u svim dijelovima grada.

Kandidat DNS-a za odbornika za Skupštinu grada Prijedora Mladen Pušac poručio je prisutnima na tribini u Gradini da će se, ukoliko bude izabran, zalagati za nastavak svih dosadašnjih aktivnosti gradske administracije, a naročito pobošljanja kvaliteta uslova života stanovnika grada.

dns-tribina-gradina-2Kolega sa odborničke liste Radovan Romanić dodao je da je glavni cilj DNS-a i njega kao kandidata za odbornika zapošljavanje i jačanje privrede i ekonomije i borba protiv svega onoga što može unijeti nestabilnost u grad i sela.

“Uvjeren sam da je DNS jedina stranka koja može da nastavi sa razvojem našeg grada i naših sela”, rekao je Romanić.

Na tribini su se prisutnima obratili i kandidati sa odborničke liste Žana Panić i Dragana Kvočka, te nosilac odborničke liste DNS-a Duško Ivić.

Kao i na većini dosadašnjih tribina podršku kandidatima je svojim prisustvom i obraćanjem pružio i predsjednik DNS-a Marko Pavić.

DNS Prijedor

dns-tribina-gradina-3 dns-tribina-gradina-4 dns-tribina-gradina-5 dns-tribina-gradina-6 dns-tribina-gradina-7 dns-tribina-gradina-8 dns-tribina-gradina-9 dns-tribina-gradina-10 dns-tribina-gradina-11 dns-tribina-gradina-12 dns-tribina-gradina-13