dns-tribina-gornji-orlovci-2-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je večeras da je lokalna vlast u Prijedoru na čelu sa DNS-om uradila dosta kvalitetnih infrastrukturnih projekata koje su ljudi iz Gornjih Orlovaca tražili.

“Većinu puteva smo asfaltirali, izgradili smo školu, završavamo društveni dom koji je dugo bio u imovinskom sporu i riješili smo pitanje vodosnabdijevanja na ovom području”, rekao je Đaković novinarima u Gornjim Orlovcima kod Prijedora, gdje je večeras održan predizborni skup DNS-a.

On je dodao je DNS izuzetno zadovoljan podrškom koju ima od mještana Gornjih Orlovaca.

“Ovdje smo uvijek imali podršku i ove se godine nadamo maksimalnoj podršci da zajedno gradimo naša sela i grad”, naveo je Đaković.

dns-tribina-gornji-orlovci-1Kandidat DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Želimir Kos rekao je da će se prvenstveno zalagati za ekonomski prosperitet, za što veći broj radnih mjesta kako bi se mladi zapošljavali, ostajali ovdje, stvarali porodice i živjeli.

“Zalagaću se da svaka inicijativa i zahtjev budu izneseni u Skupštini grada Prijedora da bismo ostvarili što bolji ambijent za naš grad, naš život i naš suživot u Prijedoru”, dodao je Kos.

Prisutnima su se još obratili kandidati DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Slobodan Šormaz i Goran Banović, nosilac liste Duško Ivić i predsjednik DNS-a i gradonačelnik Prijedora Marko Pavić.

DNS Prijedor

dns-tribina-gornji-orlovci-3 dns-tribina-gornji-orlovci-4 dns-tribina-gornji-orlovci-5 dns-tribina-gornji-orlovci-6 dns-tribina-gornji-orlovci-7 dns-tribina-gornji-orlovci-8 dns-tribina-gornji-orlovci-9 dns-tribina-gornji-orlovci-10 dns-tribina-gornji-orlovci-11 dns-tribina-gornji-orlovci-12 dns-tribina-gornji-orlovci-13