dns-prijedor-podrska-sdp-prijedor-za-djakovica-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

SDP BiH podržava kandidata DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenka Đakovića, rekao je večeras u Prijedoru predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić.

On je naveo da SDP BiH stoji iza odluke svoje gradske organizacije Prijedor da podrži Đakovića.

“Siguran sam da iskustvo koje su imali u radu u protekle četiri godine, a i u prethodnim mandatima, pokazuje da se može funkcionisati na način da sarađuju političke partije gledajući prije svega interes građana i da se mogu okrenuti stvarnom životu i rješavanju životnih problema”, rekao je Nikšić novinarima nakon razgovora sa prijedorskim odborima SDP-a BiH i DNS-a.

On je naglasio da će odbornici SDP-a BiH u Skupštini grada Prijedora raditi u interesu svih građana, bez obzira na političku pripadnost i nacionalnost.

dns-prijedor-podrska-sdp-prijedor-za-djakovica-2“Siguran sam da njihov izbor i podrška kandidatu /DNS-a/ za gradonačelnika nije slučajna i tu više nema dileme”, kaže Nikšić.

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Prijedor i kandidat za gradonačelnika Milenko Đaković izjavio je da DNS i SDP BiH godinama sarađuju u ovom gradu i da je SDP BiH prepoznao stranku koja vodi računa o svim Prijedorčanima.

“Vama je svima poznato da je Skupština grada Prijedora jedna od najuspješnijih u regionu. Tamo se donose odluke samo od interesa za građane bez obzira na naciju, boju kože i pripadnost strankama. SDP BiH kao stranka koja podržava takvu politiku u potpunosti se razumije sa DNS-om i mi nastavljamo zajedno dalje da gradimo politiku suživota u Prijedoru koji je jedan od najmultietničkijih gradova u BiH”, rekao je Đaković.

On je dodao da su se prijedorski odbori SDP-a BiH i DNS-a u svim pitanjima do sada slagali i da nije bilo međusobnih primjedbi, te najavio da će zajedno nastaviti dalje graditi Prijedor.

DNS Prijedor

dns-prijedor-podrska-sdp-prijedor-za-djakovica-3 dns-prijedor-podrska-sdp-prijedor-za-djakovica-4 dns-prijedor-podrska-sdp-prijedor-za-djakovica-5 dns-prijedor-podrska-sdp-prijedor-za-djakovica-6 dns-prijedor-podrska-sdp-prijedor-za-djakovica-7