dns-tribina-donja-lamovita-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je večeras da je Donja Lamovita jedno od prijedorskih sela u koje je davno stigao asfalt i u kojem žive poljoprivrednici i voćari koje grad Prijedor podržava.

“DNS je vodeća stranka u gradu Prijedoru i stranka koja će na ovim izborima sigurno pobijediti. Mi radimo zajedno sa svojim narodom, a narod to prepoznaje i podržava glasovima. Mi smo jedno i zato je DNS stranka koja 12 godina vodi grad Prijedor i vodiće ga još dugo godina”, rekao je Đaković novinarima u Donjoj Lamovitoj kod Prijedora gdje je večeras održan predizborni skup ove stranke.

Kandidat DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Radovan Romanić rekao je da je glavni cilj ove stranke zapošljavanje i jačanje privrede i ekonomije i borba protiv svega što može unijeti nestabilnost.

Kandidat DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Duško Miletić poručio je građanima da glasaju za DNS jer vodi politiku dobru za sve građane i jer se ne bavi politkantstvom.

“Cilj nam je da svi građani žive normalnim životom i da se grad i selo razvijaju ravnomjerno”, poručio je Miletić.

DNS Prijedor

dns-tribina-donja-lamovita-2 dns-tribina-donja-lamovita-3 dns-tribina-donja-lamovita-4 dns-tribina-donja-lamovita-5 dns-tribina-donja-lamovita-6 dns-tribina-donja-lamovita-7 dns-tribina-donja-lamovita-12 dns-tribina-donja-lamovita-8 dns-tribina-donja-lamovita-9 dns-tribina-donja-lamovita-10 dns-tribina-donja-lamovita-11