np kozara (1)Nacionalni park „Kozara“ raspisuje foto konkurs pod nazivom „Moja Kozara“.

Pošaljite nam fotografije prirodnih ljepota, kulturno-istorijskih znamenitosti, zanimljivih motiva, ljudi i situacija koje ste zabilježili svojim aparatom tokom posjete Nacionalnom parku „Kozara“.

Svi motivi moraju biti snimljeni isključivo na području Nacionalnog parka „Kozara“.

Budite maštoviti i kreativni i pošaljite nam svoje fotografije do 30.09.2016.

Nagrade:
Prvo mjesto: Noćenje u bungalovu za dvije osobe
Drugo i treće mjesto: Ručak u motelu „Bijele vode“ i hotelu „Monument“ za dvije osobe

np kozara-foto konkursUslovi konkursa:
-Autori mogu na konkurs prijaviti do 2 fotografije.
-Veličina fotografije treba da bude 650 piksela po dužoj strani, a naknadno će se odabrane fotografije slati u punoj rezoluciji (min. 3500×2300 pixela).
-Fotografije smiju biti djelimično obrađene u programima za uređivanje fotografije, ali do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja.
-Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Nacionalnog parka „Kozara“, a svaki autor je odgovoran za snimljeni materijal i garantuje da je isti snimljen na pomenutoj lokaciji.
-Pošiljalac fotografije mora biti i njen autor.
-Autor fotografije slanjem fotografije na konkurs pristaje da datu fotografiju Nacionalni park „Kozara“ može koristiti u marketinške i propagandne svrhe.

np kozara (3)Kako poslati fotografiju:

Fotografije pošaljite email-om na info@npkozara.com
U subjektu (naslovu) email poruke treba obavezno da stoji “Za foto konkurs”. U tijelu poruke treba da navedete slijedeće podatke:
1) Autor: Ime, prezime i grad
2) Kontakt: Broj telefona

Pravo učešća imaju svi koji se nalaze na spisku prijatelja facebook stranice “Nacionalni park Kozara“.

np kozara (5)Album sa pristiglim fotografijama objavićemo na facebook stranici Nacionalnog parka „Kozara“ i fotografije koje dobiju najviše lajkova osvajaju nagrade.

Takođe, žiri Nacionalnog parka „Kozara“ izabraće jednu fotografiju, koja je po njihovom mišljenju najbolja, i koja će dobiti nagradu za prvo mjesto. Napominjemo, obje fotografije, sa najviše lajkova i po izboru žirija, osvaju nagradu za prvo mjesto. Fotografije koje zauzmu drugo i treće mjesto biće izabrane na osnovu broja lajkova.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info@npkozara.com

NP Kozara

np kozara (2) np kozara (4)