gradska uprava prijedor-jun 2016Odjeljenje za prostorno uređenje grada Prijedor objavilo je javni konkurs za utvrđivanje liste pravnih lica koja u naredne dvije godine mogu da obavljaju tehničke preglede objekata.

Pravo učešća na ovom konkursu imaju pravna lica sa licencom za reviziju ili izradu tehničke dokumentacije, ili za izvođenje radova koji su predmet tehničkog pregleda.

“Ako važnost licence za izradu ili reviziju tehničke dokumentacije ili građenje objekata ističe prije roka utvrđenog ovim konkursom, prijavljeni su nakon isteka licence dužni da dostave ovom odjeljenju novu licencu u roku od osam dana od dana njenog isteka”, navedeno je u javnom pozivu.

Osim licence, potrebni su izvod iz sudskog registra, dokaz o postignutim stručnim rezultatima na poslovima izrade tehničke dokumentacije ili izgradnje objekata i dokaz da je u stalnom radnom odnosu sa punim radnim vremenom najmanje jedan diplomirani inženjer sa ovlašćenjem za reviziju ili izradu tehničke dokumentacije ili građenje objekata te vrste.

Konkurs je otvoren do 19. avgusta.

SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com