saobracajka kod brezicana (2)Vozačica Peugeta 306 Aleksandra Lajšić (29) iz Svodne kod Novog Grada, koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 14.40 sati na magistralnom putu Prijedor- Novi Grad u mjestu Dragotinja kod Prijedora zbrinuta je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje u Banjaluci, nedugo nakon što joj je pomoć ukazana u opštoj bolnici u Prijedoru.

Prema riječima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje doc.dr Darka Golića i glavnog dežurnog ljekara danas na hirurgiji dr Velimira Škrbića pacijentica je primljena s povredom glave i prelomom obje natkoljenice.

– Pacijentica se trenutno operativno zbrinjava. Sve prognoze su krajnje neizvjesne – navedeno je iz ove Klinike.

Podsjećamo, drugi učesnik u nesreći bio je terenac KIA, njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljala Medisa Sluiter (38) iz Novog Grada.

saobracajka kod brezicana (4)I ona je u nesreći povrijeđena kao i njena majka Fatima i pomoć im je ukazana u opštoj bolnici u Prijedoru, mada se dežurni ljekar juče nije izjasnio o stepenu povreda majke i kćreke.

Uviđaj o nesreći obavila je PS za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora, a na licu mjesta bili su i vatrogasci TVJ Prijedor koji su oprali dionicu puta na kojoj se Peueget 306, nakon iznenadnog gubitka kontrole nad vozilom, direktno zabio u terenac koji je dolazio iz pravca Prijedora.

Dnevni avaz
Foto – TVJ Prijedor