omarska-rudar prijedor-pripremna (1)Fudbaleri Rudar-Prijedora ostvarili su i drugu pobjedu u prijateljskim susretima koje igraju u okviru priprema za početak Prve lige RS.

Prethodno su u nedjelju bili bolji od Omarske sa 3:0.

Prijedorčani su gostovali kod Kozare iz Gradiške na Gradskom stadionu u ovom gradu, a konačan rezultat glasio je 2:3 (1:2).

Domaći su poveli nakon 15-ak minuta igre, a izjednačenje je donio Vojnović odličnim udarcem sa oko 25 metara na polovini prvog dijela igre.

omarska-rudar prijedor-prijateljska (1)Desetak minuta kasnije u kaznenom prostoru Kozare oboren je Jaćimović a Burazor je bio siguran sa „bijele tačke“ za 1:2, a sa ovim rezultatom otišlo se na odmor.

Trener „rudara sa Sane“ Zlatko Jelisavac u drugom dijelu igre uveo je novih 11 igrača.

Dvadesetak minuta prije kraja Ćatić je pogodio gotovo iz „mrtvog ugla“ za goste da bi domaći u finišu postigli još jedan pogodak za konačnih 2:3.

Rudar-Prijedor je prvo poluvrijeme odigrao u sastavu: Petrović, Kovljen, Marić, Milinković, N.Pekija, Burazor, Vojnović, Gavranović, Mrkić, Rokvić i Jaćimović.

omarska-rudar prijedor-pripremna (16)Drugi dio meča igrali su: Inđić, Lajić, Kovačević, Milić, Davidović, Dalić, Paunović, Šakić, Ćatić, Parhamov i R.Pekija.

Narednu utakmicu Prijedorčani igraju u subotu kada u Krupi na Vrbasu gostuju kod novog premijerligaša, ekipe Krupe.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com