papa joe-ultrazvuk (1)U ovim vrelim ljetnim danima pravo mjesto za Vaš večernji izlazak i osvježenje u Prijedoru, svakako je restoran “Papa Joe” i njegova ljetna bašta.

Protekle subote u ovom prepoznatljivom ambijentu gostovao je banjalučki bend Ultrazvuk koji je prisutnim gostima priredio odličnu svirku.

Kvalitetnim izborom pjesama u raznovrsnim repertoarom zadovoljili su brojne muzičke ukuse.

Kao i uvijek, atmosfera je bila na zavidnom nivou, a prisutni gosti su uživali, kako u odličnoj muzici i ambijentu, tako i u kvalitetnoj hrani i bogatom izboru pića.

Papa Joe je restoran internacionalne kuhinje u Prijedoru i kao takav postoji od juna 1999. Sam objekat postoji od 1905. godine i u njemu tradicija ugostiteljstva datira iz vremena Kraljevine Jugoslavije. Nalazi se u glavnoj ulici na završetku pješačke zone u jednom od najstarijih i najznačajnijih prijedorskih zdanja. Enterijer restorana je kombinacija starobaroknog i modernističkog stila. Restoran Papa Joe je odlikovan sa 4 zvjezdice od strane Ministarstva za ugostiteljstvo i turizam.

Dobro došli u restoran Papa Joe i njegovu ljetnu baštu!

papa joe-ultrazvuk (2) papa joe-ultrazvuk (3) papa joe-ultrazvuk (4) papa joe-ultrazvuk (5) papa joe-ultrazvuk (6) papa joe-ultrazvuk (7) papa joe-ultrazvuk (8) papa joe-ultrazvuk (9) papa joe-ultrazvuk (10) papa joe-ultrazvuk (11) papa joe-ultrazvuk (12) papa joe-ultrazvuk (13) papa joe-ultrazvuk (14) papa joe-ultrazvuk (15) papa joe-ultrazvuk (16) papa joe-ultrazvuk (17) papa joe-ultrazvuk (18) papa joe-ultrazvuk (19) papa joe-ultrazvuk (20)