cjbpd-napad nozemVanja Puzigaća (23) iz Prijedora izboden je nožem na parkingu kod bolnice “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru. Zbog sumnje da ga je napao, policija je privela jednog muškarca, čiji identitet nije saopšten.

Ranjeni mladić hospitalizovan je na hirurgiji prijedorske bolnice i nalazi se van životne opasnosti.

– Mladić je primljen sa više ubodnih rana. Hirurški je zbrinuti, svjestan je njegovo stanje je stabilno – navode u bolnici.

Kako je potvrđeno u CJB Prijedor napad se dogodio jutros oko dva sata iza ponoći. Puzigaća je sa djevojkom i njenom prijateljicom sjedio u automobilu, kada im je prišao jedan muškarac tražeći cigaretu.

– Oni su se automobilom dovezli na parking, na kome se već nalazio jedno društvo. Na njih nisu obraćali pažnju i u jednom trenutku je jedan muškarac iz tog društva prišao njihovom automobilu i od Puzigaće je tražio cigaretu. On je odgovorio da nema cigareta, a muškarac mu potom zatražio četiri KM. Nakon što je Puzigaća rekao da nema novca došlo je do svađe i nepoznati muškarac je izvukao nož i više puta izbo Puzigaću po nogama – pojašnjava izvor blizak istrazi.

Na licu mjesta uviđaj izvršen je uviđaj, a radom na terenu policija je identifikovala osumnjičenog koji je jutros priveden.

– Jedno lice trenutno se nalazi na kriminalističkoj obradi zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa napadom na Puzigaću. Istraga je u toku i više detalja biće poznato nakon saslušanja – navode u prijedorskoj policiji.

Tekst – Srpskacafe.com
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – ilustracija

Prve informacije o ovom slučaju možete pročitati OVDJE

Informacije o zdravstvenom stanju povrijeđenog mladića možete pročitati OVDJE

Vezane vijesti:

DRAMA U PRIJEDORU: IZBODEN NOŽEM DOK JE SA DJEVOJKOM BIO NA PARKINGU BOLNICE – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=53134

PRIJEDOR: IZBODENO LICE VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=53144

napad nozem-parking bolnice (1) napad nozem-parking bolnice (5) napad nozem-parking bolnice (3) ilustracija-hapsenje