omarska-ljubicVeliko nam je zadovoljstvo najaviti prvi proljetni susret „Omarske“. U nedjelju 16.marta sa početkom u 14:00 časova u Omarskoj gostuje „Ljubić“ iz Prnjavora.

Zadovoljstvo je veliko jer će se uoči susreta otvoriti novoizgrađene tribine kapaciteta 300 sjedećih mjesta. Radovi su trajali intenzivno čitavu zimu i izvođač GP ”Knežević” je uspio da završi radove do početka proljećnog prvenstva. Ovo je kapitalna investicija i sada stadion Omarske predstavlja zaista jedan lijep i moderan sportski objekat. Nažalost, poslednjih dana je padalo dosta kiše pa uprava nije uspjela izvršiti zemljane radove na potpunom uređenju pristupa tribinama, ali i to će se rješavati u hodu.

Prema najavama tribine će otvoriti gradonačelnik Marko Pavić. Na žalost ministrica porodice, omladine i sporta gospođa Nada Tešanović nije u mogućnosti prisustvovati zbog ranije preuzetih obaveza, ali je obećala da će posjetiti klub i tribine prilikom prve naredne posjete Potkozarju.

Cijena karte ostaje ista, kao i na legendarnom „Brdu“ – 2 KM, a novina od ove sezone je godišnja karta. O detaljima vezanim za godišnju kartu ćemo Vas informisati veoma brzo u posebnom postu.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje fudbala iz Omarske i šire okoline da prisustvuju utakmici u nedjelju i time uveličaju ovaj praznik za naš klub.

Što se tiče same utakmice i „Omarska“ i „Ljubić“ su poraženi u prvom kolu, pa obe ekipe imaju imperativ dobrog rezultata u ovom susretu. „Omarska“ je kompletna, a obzirom da očekujemo veliku podršku sa tribina, svi su ubjeđeni u pobjedu.

www.fkomarska.com