poplave prijedor iz vazduha (8)Privredna komora Republike Srpske dostavila je Ministarstvu finansija Republike Srpske prijedlog Liste privrednih subjekata koji žele da se uključe u aktivnosti na realizaciji Uredbe o načinu i postupku sanacije šteta na stambenim objektima izazvanim poplavama u Republici Srpskoj u maju 2014. godine.

U prijedlogu Liste nalazi se više od 180 domaćih privrednih društava, koja se bave proizvodnjom i prometom građevinskog materijala i materijala za instalacije, namještaja i tehničkih uređaja u domaćinstvu i drugih roba sa utvrđenog Spiska roba i usluga koje se mogu kupiti elektronskom platnom katicom.

Na prijedlogu Liste nalazi se 15 preduzeća sa područja Prijedora i to: Inving Invest Inženjering d.o.o. Prijedor, Auto Žuti d.o.o. Prijedor, Grossist d.o.o. Prijedor, Javor d.o.o. Prijedor, Javor Promet d.o.o. Prijedor, Komunalne usluge a.d. Prijedor, Vodovod a.d. Prijedor, Krejić d.o.o. Prijedor, Lucky pri d.o.o. Prijedor, Masterwood d.o.o. Kozarac, Prospekt d.o.o. Prijedor, Sanprom Trade d.o.o. Prijedor, TKT d.o.o. Prijedor, Unijat – M d.o.o. Prijedor i Vokel d.o.o. Vinjani – Posušje PJ Prijedor.

SRNA i www.prijedordanas.com