srednjoskolci maturanti-proslava (1)Zajednička proslava za sve maturante u Prijedoru i ove godine biće organizovana u LJetnoj bašti, i to 13. maja, što je podržala i Gradska uprava, konstatovano je danas na Forumu za bezbjednost građana Prijedora.

Predsjedavajuća Foruma Dragana Malić navela je da su u toku razgovori o kulturnim sadržajima kojima će se obogatiti taj program.

Član Foruma iz Centra javne bezbjednosti Prijedor Zoran Inđić upoznao je ovo tijelo o aktivnostima na realizaciji Plana integriteta MUP-a za ovu godinu čijim se uvođenjem povećava efikasnost, kvalitet, poštivanje i povjerenje u institucije javne vlasti.

srednjoskolci maturanti-proslava (13)“Planovima integriteta podiže se savjest o slabim tačkama i ranjivosti na koruptivne pojave, a cilj je spriječiti i upozoriti na korupciju, odnosno preventivno djelovati i identifikovati korupcijske tačke”, naveo je Inđić.

On je naveo i da su planirane mjere u dinamičkom planu CJB Prijedor za ovu godinu anketiranje zaposlenih, analiza rezultata i sačinjavanje popisa rizika, kontinuitet u transparentnom izvještavanju javnosti o aktivnostima resornog ministarstva u borbi protiv korupcije, antikorupcijska edukacija i podizanje svijesti građana o štetnosti korupcije i njeno sprečavanje nadzorom i kontrolom rada.

Tekst – SRNA
Foto arhiva – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

Pogledajte OVDJE kako je izgledala prošlogodišnja proslava u Ljetnoj bašti Prijedor.

Vezane vijesti:

MATURANTI SREDNJOŠKOLCI PROSLAVILI KRAJ NASTAVE-FOTO

srednjoskolci maturanti-proslava (16) srednjoskolci maturanti-proslava (18) srednjoskolci maturanti-proslava (21)