snjesko bijelic donja ljubija (1)Da dobra volja u kombinaciji sa lijepim zimskim danom, slobodnim vremenom i dovoljnom količinom snijega, mogu dati dobar rezultat pokazale su Mira i Dajana Zgodić i Donje Ljubije.

Naime, majka i kći su ovaj subotnji dan iskoristile da se malo razonode, budu na svježem vazduhu i pravljenjem tri Snješka Bijelića uvesele mališane iz komšiluka.

Da ove fotografije stignu do naših čitalaca pobrinuo se Ljubijanac Ahmet Rešidović koji se uvijek nađe u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Nakon što su juče napravile Snješka koji je bio veseo i malo „pod gasom“ pa se sav iskrivio, Dajana i njena majka su mu danas napravile i društvo.

snjesko bijelic donja ljubija (3)Nedaleko od nekadašnje željezničke stanice u Donjoj Ljubiji, nakon nekoliko sati rada pojavilo se pravo veselo društvo od čak tri Snješka Bijelića.

-Ova dvojica današnjih nisu htjela da se druže sa onim „pijancem“ od juče pa su se odvojili na drugu lokaciju. Da im ne bi bilo dosadno tu su TV i radio, a moram priznati da im se najviše sviđa narodna muzika. S obzirom da je zima, tu je i iglo da se mogu skloniti u slučaju lošeg vremena a založili smo im i vatru – priča osamnaestogodišnja Dajana Zgodić.

Pošto su Mira i njena kćerka poznate po gostoprimstvu, svoje goste su dočekale sa domaćim kolačima u kojima su oni očigledno uživali pošto im osmijeh nije „silazio“ sa lica.

Goste su obišle i domaće životinje Zgodićevih, ali i mališani iz obližnjih kuća koji nisu propustili da se s njima fotografišu.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Ahmet Rešidović

snjesko bijelic donja ljubija (2) snjesko bijelic donja ljubija (4) snjesko bijelic donja ljubija (5) snjesko bijelic donja ljubija (6) snjesko bijelic donja ljubija (7) snjesko bijelic donja ljubija (8)