gradska uprava april 2015Komisija za socijalnu zaštitu i inkluziju Grada Prijedora organizuje javnu raspravu na temu „Akcioni plan jačanja sistema socijalne zaštite/skrbi i inkluzije u gradu Prijedoru, sa fokusom na raseljena lica i povratnike, za 2016-2017. godinu“.

Rasprava će se održati u srijedu, 28.oktobra 2015. godine,u 9:00 časova,u Velikoj sali Grada Prijedora.

Pozivaju se zainteresovani građani grada Prijedora da uzmu učešće u raspravi i da pitanjima i prijedlozima iskažu svoje potrebe i daju svoj doprinos „Akcionom planujačanja sistema socijalne zaštite/skrbi i inkluzije u gradu Prijedoru, sa fokusom na raseljena lica i povratnike, za 2016-2017. godinu“.

Mole se građani da u cilju održavanja konstruktivne rasprave, prethodno razmotre „Akcioni plan jačanja sistema socijalne zaštite/skrbi i inkluzije u gradu Prijedoru, sa fokusom na raseljena lica i povratnike, za 2016-2017. godinu“, te iznesu svoje sugestije, prijedloge i pitanja.

Ukoliko želite da se vaše mišljenje čuje, molimo vas da se na početku rasprave prijavite moderatoru.

Ukoliko odgovor na vaše pitanje ne budete mogli dobiti odmah, predstavnici Komisije za socijalnu zaštitu i inkluziju Grada Prijedora dostavitiće vam odgovor u pisanoj formi.

U prilogu dopisa „Akcioni plan jačanja sistema socijalne zaštite/skrbi i inkluzije u gradu Prijedoru, sa fokusom na raseljena lica i povratnike, za 2016-2017. godinu“, te iznesu svoje sugestije, prijedloge i pitanja.

Komisija za socijalnu zaštitu i inkluziju, Grad Prijedor