jacimovic u akcijiOmarska i pored velikog pritiska sa svih strana prkosi svima sa liderske pozicije! Najbolje to mogu objasniti momci sa Ozrena koji su se iz Omarske vratili sa osam lopti i u mreži. Ali kao u svemu u životu, pa tako i u fudbalu, od onog što se degodilo ne živi se, slijede nove obaveze.

Derbi 11. runde na drugoligaškom Zapadu igra se u Tesliću. Proleter ili Omarska. najbolji odgovor na sve može dati Ognjen Jaćimović, momak koji je sa sedam pogodaka prvi snajperista lidera.

– Za dosadašnje igre mogu reći da su rezultat našeg timskog rada i treninga. Naše ambicije su ulazak u veći rang u kome smatramo da se igra kvalitetniji fudbal i gdje je nivo sporta profesionalniji. Pošto su nam ambicije ulazak u Prvu ligu, pobjeda u Tesliću nam je neophodna za ostvarenje tog cilja – ističe Ognjen Jaćimović, momak koji je prije dvije nedjelje napunio 22 ljeta.

– Proleter je sigurno kvalitetan tim što ne pokazuje trenutno stanje na tabeli. Samim tim je ovo poslednji voz da uhvate priključak, pa očekujem veoma tešku utakmicu za naš tim pošto mislim da će Proleter napasti od samog početka utakmice želeći tri boda. Pošto je i nama imperativ pobjeda, igraćemo strpljivo i čekati našu šansu da dođemo do pobjede.

Pravdabl.com