jelen pub life club-otvaranje (1)Nastupom Nenada Milosavljevića poznatijeg kao Neša „Galija“, proteklog vikenda u Prijedoru je otvoren novi Jelen pub „Life Club“.

Riječ je o sedmom Jelen konceptualnom pubu, nakon objekata koji su otvoreni u Banjaluci, Bijeljini i Doboju, a radi se o detaljno preuređenom ambijentu nekadašnjeg „Life Cluba“.

-Ovaj klub je jedan od boljih u regionu, jer u sebi nosi dušu svoje prošlosti i karakter zbog kojeg su ovdje rado gostovala velika muzička imena. Ovo je njegov novi početak – rekao je Neša „Galija“, koji je svojevrsnim muzičkim putovanjem kroz vrijeme otvorio ovaj ugostiteljski objekat.

jelen pub life club-otvaranje (3)Osim njega, za odličnu muziku i zabavu svih prisutnih gostiju pobrinula se i grupa „Ugroovani“ iz Banjaluke.

Jelen pub je bio prepun oduševljenih posjetilaca koji su imali samo riječi hvale kako za novo ruho „Life Cluba“, tako i za svirku i široku ponudu pivskih brendova.

Otvaranjem ovog ugostiteljskog objekta, Prijedorčani su dobili još jedno mjesto za kvalitetan provod, a muzičari novo mjesto za koncertne aktivnosti.

-Nastavljamo dobar trend koji smo započeli otvaranjem Jelen pubova u drugim gradovima koji se pokazao vrlo uspješnim. Ponosni smo na sedmi Jelen konceptualni pub, koji smo otvorili u saradnji sa našim partnerom u Prijedoru, a koji će osigurati sjajnu zabavu u toplom ambijentu, Prijedorčanima dobro poznatog „Life Cluba“. Uz nezaobilazni Jelen, u pubu će redovno biti organizovane kvalitetne svirke koje će, sigurni smo, oduševiti naše potrošače – rekao je Vladimir Rosić, Trade Marketing Manager za Jelen pivo.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

jelen pub life club-otvaranje (4) jelen pub life club-otvaranje (5) jelen pub life club-otvaranje (6) jelen pub life club-otvaranje (7) jelen pub life club-otvaranje (8) jelen pub life club-otvaranje (9) jelen pub life club-otvaranje (10) jelen pub life club-otvaranje (11) jelen pub life club-otvaranje (12) jelen pub life club-otvaranje (13) jelen pub life club-otvaranje (14)